12.7 C
Banja Luka
19.05.2024.

Osmanagić je lažni guru

Proteklih dana se Banja Luka našla na svjetskoj mapi kao domaćin i sjedište „belog sporta“, zahvaljujući vrhunski organizovanom turniru „Srpska Open“, čiji je centralni akter bio srpski as Novak Đoković, u koga su bile uprte oči i nade cijele Republike Srpske.

 

Može se reći da je Republika Srpska disala za Novaka, spremna da pokaže svoje moderno sportsko lice i ugosti sve srpske navijače i ljude dobre volje iz zemlje i regiona.Tako je u svoju Banja Luku stigla i grupa mališana sa KiM, puna radosti i očekivanja da će bar na pet minuta sresti svog heroja i slikati se za uspomenu.

 

Međutim, potpuno neobjašnjivo, Novak se nije pojavio, odlučivši da svoje vreme provede u društvu bošnjačkog teoretičara zavjere Semira Osmanagića u Visokom i Jajcu, gdje je iznova podržao „kult piramida“, koji sve više dobija obrise satanističke sekte.

 

Ne zna se šta je više razočaralo javnost Republike Srpske, sam Novakov čin bizarnog zbližavanja sa Osmanagićem, o čijim prevarama je izvještavala i „Nacionalna geografija“, ili dječije suze mališana sa KiM, koja su ostala uskraćena za svoj trenutak sreće.

Ostaje da se vidi da li će Novak ponovo odlutati od srpske tradicije i zalutati na staze „lažnih gurua“, a praksa je pokazala da tada počinje da gubi, ili je ovo bila samo gruba greška i posljedica neznanja nekog od zaposlenih u njegovom timu

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

SPS:Spremni smo za izbore, očekujemo dogovor unutar Republike Srpske

  U Narodnoj skupštini Republike Srpske održan je sastanak rukovodstva Socijalističke partije Srpske sa predstavnicima gradskih i opštinskih odbora na kojem je ponajviše bilo riječi...