12.7 C
Banja Luka
19.05.2024.

Građani Šargovca i Drakulića “otvorili” Subotičku ulicu

 

U banjalučkom naselju Šargovac danas se okupio veliki broj građana koji su simbolično otvorili nedovršenu Subotičku ulicu.


Rekonstrukcija Subotičke ulice obuhvata dionicu od tranzita do Djevojačkog mosta gdje je i održan današnji skup građana.

Građani Šargovca i Drakulića izrazili su nezadovoljstvo jer rekonstrukcija nije izvedena prema projektu, te su podsjetili gradsku vlast šta je sve obećano.

“U projektu, ali i prema najavama gradonačelnika trebali su biti izgrađeni trotoari sa obje strane ulice i autobusko stajalište. Zašto su mještani Šargovca i Drakulića uskraćeni za trotoar i autobusku stanicu kada mi ustvari i finansiramo ovakve projekte jer smo svi poreski obveznici”, rekao je danas jedan od mještana.

Građani su poručili da su zahvalni inicijatorima ovog projekta, prije svih predsjedniku Socijalističke partije Srpske Goranu Selaku, koji je zajedno sa odbornicima i poslanicima SPS-a došao na skup građana. Skupu su, na poziv građana, prisustvovali i doktor Nikola Šobot, te predsjednik Skupštine grada LJubo Ninković.

Sa skupa je poručeno da neće dozvoliti da budu prevareni, te da zahtijevaju ravnomjerno ulaganje u svaki dio Banjaluke. Na kraju, mještani su poručili da očekuju da se nastavi sa razvojem Šargovca i Drakulića i realizacijom niza prijeko potrebnih projekata koji će olakšati svakodnevni život.

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

SPS:Spremni smo za izbore, očekujemo dogovor unutar Republike Srpske

  U Narodnoj skupštini Republike Srpske održan je sastanak rukovodstva Socijalističke partije Srpske sa predstavnicima gradskih i opštinskih odbora na kojem je ponajviše bilo riječi...