12.7 C
Banja Luka
19.05.2024.

Banjaluka:Dom penzionera ugostio visoku delegaciju Kine

 

 

Dom penzionera u Banjaluci i direktoricu Bosiljku Bošnjak, juče su  posjetili predstavnici ambasade Narodne Republike Kine u BiH, Miao Dake-otpravnik poslova u ambasadi i Su Qiang vojni ataše BiH.

Visoku delagacija Kine dočekale su  Bosiljka Bošnjak i direktorica JU Centar “Zaštiti me” Zorice Kuzmanović Vasilić, te šefovi odsjeka Doma penzionera u Banjaluci.

“Goste smo upoznali sa organizacijom, trenutnim i budućim aktivnostima Doma, izazovima sa kojima se susrećemo u svom radu. U toku razgovora razmijenjene su ideje i prijedlozi o mogućoj budućoj saradnji Doma i Ambasade NR Kine u BiH”- kaže direktorica Bosiljka Bošnjak.

Nakon sastanka izvršen je djelimičan obilazak prostorija Doma.

U znak zahvalnosti gostima su uručeni pokloni rukotvorine HU Duga poput Zmijanjskog veza, kako bi se priča o našoj tradiciji i kulturi širila što dalje.

Kinezi su bili oduševljeni, kako izgledom Doma, tako i konceptom rada, a posebno srdačnošću i toplinom u odnosima prema korisnicima

“Bila je ovo velika čast za nas”- kaže direktorica Bosiljka Bošnjak.

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

SPS:Spremni smo za izbore, očekujemo dogovor unutar Republike Srpske

  U Narodnoj skupštini Republike Srpske održan je sastanak rukovodstva Socijalističke partije Srpske sa predstavnicima gradskih i opštinskih odbora na kojem je ponajviše bilo riječi...