4.7 C
Banja Luka
28.02.2024.

Радослав Гајанин гостујући професор у Шангају

Ректор Универзитета у Бањалуци професор Радослав Гајанин ангажован је данас као гостујући професор на Универзитету за медицину и здравствене науке у Шангају, гдје је представио рад и истраживање о теми “Клиничкопатолошке карактеристике, начини лијечења и исходи код пацијената са карциномом ларинкса”.
Свечана промоција, на којој је Гајанина у звање гостујућег професора промовисао ректор Универзитета за медицину и здравствене науке у Шангају професор Ву Тао, обављена је на Конференцији о медицинској технологији и опреми у Шангају, саопштено је из бањалучког Универзитета.

Гајанин је представио рад и истраживање на тему “Клиничкопатолошке карактеристике, начини лијечења и исходи код пацијената са карциномом ларинкса”, а предавању су присуствовали ректор Ву, проректори, декани, академско особље, студенти и представници кинеских компанија које се баве медицинском технологијом и опремом.

Конференција о медицинској технологији и опреми одржава се трећи пут на Универзитету за медицину и здравствене науке у Шангају и представља прилику за представљање нових медицинских технологија и начина лијечења.

Делегација Универзитета за медицину и здравствене науке у Шангају боравила је прошлог мјесеца на Универзитету у Бањалуци, када је договорено отварање Иновационог центра за трансфер биомедицинске технологије и опреме.

Делегација бањалучког Универзитета, у којој су и проректор за људске и материјалне ресурсе Далибор Кесић, шеф Студијског програма синологије Љиљана Стевић и асистент Ања Мудреновић, борави у вишедневној радној посјети Кини.

Povezane vijesti

Селак: Важан став Русије да се Дејтон мора поштовати

  Предсједник Социјалистичке партије Српске /СПС/ Горан Селак рекао је да је веома значајна посјета предсједника Републике Српске Милорада Додика Руској Федерацији и да је...

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

ISTRAŽIVANJE JAVNOG MNIJENJA GRAD BANJA LUKA

Period istraživanja: 30.01-23.02.2024 Uzorak : 1344 ispitanika Pol: Muškarci :675 Žene:669 Starosna dob: 42.5 godina Nivo pouzdanosti: 93.3% KOGA BISTE PODRŽALI ZA GRADONAČELNIKA BANJA LUKE? DRAŠKO STANIVUKOVIĆ 26.7% IGOR RADOJIČIĆ 20.2% VLADO ĐAJIĆ 18.9% JELENA...