12.7 C
Banja Luka
19.05.2024.

Nacionalni park Kozara – Nove cijene!

 

U Nacionalnom parku “Kozara” od danas se primjenjuju  nove cijene usluga, što je prvo poskupljenje nakon više od 15 godina, izjavio je direktor ove javne ustanove Božidar Nikoletić.

Nacionalni park je prethodno pribavio saglasnost od Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, uz mišljenje Ministarstva finansija.

Cijena ulaznice u Nacionalni park biće četiri KM za odrasle, dvije KM za djecu od šest do 15 godina, a besplatna za djecu do šest godina.

 

Godišnja karta za odrasle je 60 KM, za članove planinarskih društava 50 KM, a za putnička vozila 200 KM, nezavisno od broja osoba u automobilu.

Za Memorijalni muzej na Mrakovici cijena ulaznice je dvije KM, čas istorije dvije KM, a izložba Bitka na Kozari u formi virtuelne stvarnosti 10 KM.

Ulaz u Avantura park je od 10 do 30 KM, u zavisnosti od uzrasta i vremena, pješačke ture od 100 do 200 KM, u zavisnosti od mjesta, vremena i brojnosti grupe.

Iznajmljivanje bungalova je od 120 do 195 KM po danu, u zavisnosti od broja i uzrasta gostiju, a najam konferencijske sale 100 KM za do dva časa i 150 KM za više od dva časa.

Cjenovnik pokriva i iznajmljivanje bicikala, električnih bicikala i električnih mopeda.

U cijene je uključen PDV.

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

SPS:Spremni smo za izbore, očekujemo dogovor unutar Republike Srpske

  U Narodnoj skupštini Republike Srpske održan je sastanak rukovodstva Socijalističke partije Srpske sa predstavnicima gradskih i opštinskih odbora na kojem je ponajviše bilo riječi...