7.7 C
Banja Luka
14.04.2024.

Требиње: Паркинг дрма коалицију

 

Градски одбор Народног демократског покрета Требиње обавјештава грађане града Требиња да неће подржати Приједлог за доношење Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о условима организовања, начину кориштења и наплате паркирања на Скупштини града Требиња, која се одржава данас.

 

Наиме, мишљења смо да грађани не могу издржати нове намете и поскупљења и овако високих цијена паркинга, изгласаних на једној од претходних сједнца Скупштине, без консултација са нашим Градским одбором и коалицијом, те да паркинг у периоду од 21 час до 7 часова ујутру треба бити бесплатан, као и до сада, саопштила је Тијана Валентић в.д. предсједника ГО НДП-а Требиње.

Такође, наглашавамо да ова тачка дневног реда на данашњој сједници Скупштине није достављена у скупштинским материјалима на вријеме, већ на самој сједници.

 

Одборник Народног демократског покрета  Бојан Шапурић, из горе наведених разлога данас није присуствовао сједници Скупштине града.

 

Користимо прилику да обавијестимо јавност града Требиња да напуштамо Клуб одборника са Уједињеном Српском, истакла је Тијана Валентић.

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili