13.7 C
Banja Luka
01.12.2023.

Предсједник ОО ПДП Билећа прешао у Народни фронт

 

Младен Тепавчевић прешао код Јелене Тривић.У својој одлуци написао је објаву на ФВ:

Сматрам својом обавезом да обавијестим све оне који су до сада на било који начин учествовали и пружали ми помоћ и подршку у претходна два изборна циклуса, да сам поднио оставку на мјесто предсједника ОО ПДП-а Билећа, као и на мјесто члана Главног одбора ПДП-а. О томе сам детаљно информисао и чланове Општинског одбора.

 

За оне који ме познају ово сигурно није никакво изненађење. Гнушам се сваке сарадње са онима који су опустошили, опљачкали и раселили Републику Српску. А ПДП је, нажалост, прећутно закорачио у ту врсту приче. Нећу користити тешке ријечи, јер се тамо и сада налази велики број часних људи са којима ћу остати у добрим односима.

 

У наредном периоду ћу се придружити Народном фронту, чије формално оснивање многи очекују са нестрпљењем.

Вријеме је показало да су досадашње опозиционе странке безидејне, политички стерилне и неспособне за било шта велико.

Надолазећа бујица Народног фронта, уз све храбре и поштене грађане Републике Српске, може вратити вјеру у живот и будућност младих генерација на овим просторима.

 

Наслоњена привредно и политички на нашу матицу Србију, а предвођена интелектуалцима из народа, попут Јелене Тривић, Српска иде у сигурну будућност.

Стојим на располагању свима који се интересују за рад и идеју Народног фронта.

Povezane vijesti

Анализа рада посланика: Неки раде јако, а неки долазе само нако.

  Бити изабран за народног посланика велика је част али и обавеза. Провести четири године сједећи у скупштинским клупама и не урадити ништа је гријех...

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

Ko želi da sruši rudarstvo u Srpskoj?

Prema tvrdnjama dobro obaviještenog izvora, ekološko udruženje „EKO put“ finansirano d‌jelimično od LJubiše Petrovića, gradonačelnika Bijeljine, kao i nevladinih organizacija iz Albanije i Norveške...