7.7 C
Banja Luka
14.04.2024.

Отворено писмо Влади Ђајићу: Опроштајни концерт Раде Манојловић

 

Драги мој докторе,

 

Сачекао сам мало да се слегне и да реагујем на најморбидније оптужбе да ми је једну глупу табелу са састанка у ГрО СНСД Бањалука, послао Момчило Антонић. Плаћеници, те разне амебе, Суваре и слични, слали су и мени страшне увреде, вјероватно доказујући Теби да имаш потпуну контролу на животним питањем –опозивом Драшка Станивуковића.

 

Друже, крени у опозив, што си чекао октобар да то урадиш?

 

Антонић је један од ријетких који се не упушта у те твоје перформансе, Крајишке вечери и друга разна кошења и како сам га схватио и њему је пун кофер твојих лажних оптужби. Синоћ си дио састанка посветио и мени и њему. Ниси добио ништа, чак шта више, добио си још веће неповјерење оних који знају да то није тачно.

 

Табелу, која ће промијенити свијет, послао ми је један од триста оних који су то послали другима. Табела је нешто што те још мало држи у политичком животу, јер си неколико њих прокоцкао и бацио у блато, газећи људе који су само имали свој став.

 

Није проблем табела, проблем је што си се изгубио као мултипрактик.

 

Кренимо редом.

 

Обрадовао ме је Твој долазак на чело ГрО СНСД Бањалука, јер сам мислио да ћеш на Паприковцу изградити зграду Медицинске школе, да нам дјеца не уче науку у неусловним и изнајмљеним просторијама у Космосу. Твоје будуће колеге физичко раде у такође неусловним просторима па је ваљда некад неко од њих покушао директору УКЦ казати да је то тако. Нико од њих, није тражио паркинг који ће коштати, ево већ 42.милиона КМ.

 

Аман, нека и паркинга, нека толико кошта, али си за 300.000 КМ мјесечно па пута три године, колико си трошио за бизнисе, Тебе и Боре Мајсторовића, морао направити бар темељ школе за чији се кадар сви отимају.

 

Недавно је једна моја познаница из фирме мужа Ане Тришић-Бабић дошла у УКЦ са намјером да наплати дуг. Лично је сексуално нападнута да је након повратка у фирму тражила моментални прекид радног односа .Ово говорим из разлога што је на данашњој позивницин за рођендан наведено да ће уз „Раду Манојловић, Милицу Павловић и Јована Перишића бити и 2.000 жена“.

 

Дођите куроње, биће пичке- поручује предсједник ГрО СНСД, не марећи што ће се на бесплатан дернек одазвати и нечије мајке, сестре и ћерке. Оне су ту и да за мало радости потпишу фамозну табелу о опозиву.

 

Добро, имаће и информацију да ће сутра бити прес на коме ћеш то саопштити.

 

Опозиви га!

 

Опозови га , али одлуку донеси у договору са органима странке. Сазови ГрО и питај Жељку Цвијановић, зашто више не жели да разговара са тобом? Зашто су се синоћ на састанку појавили и они којима је преко главе да све Твоје глупости, правдају ријечима „добар је он, а није за политику“!?

 

Опозови га и настави да намјешташ тендере, као што је то био случај са фирмом „9.новембар“ из Зворника.

 

Сигурно знаш, да је Јаков Галић фалсификовао комплетну документацију.

 

Сигурно знаш и за окупљања „Граница постоји“ па се никада ниси појавио.

 

Сигурно знаш и да није лијепо да неоправдано нападаш моје пријатеље.

Сретан рођендан!

Зоран Шаренац

 

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili