13.7 C
Banja Luka
01.12.2023.

Ексклузивно: Преписка Миће Мићића и Љубише Петровића

Предсједник градске организације СНСД Бијељина Мирослав Миловановић крајем прошле године добио је на суду градоначелника Бијељине Љубишу Петровића, који га је тужио због изјаве „истом оном од којег сте узели 60.000 КМ да бисте напустили Максимовића и вратили се у СДС, на чијем челу је тада био покојни градоначелник, са којим сте касније раме уз раме основали нову странку СДСС“.

Петровић никада није демантовао да је узео новац од Мићића, мада је више пута позиван на полиграфско испитивање.

Тањуг Српске је у посједу ексклузивне преписке између покојног Мићића и Љубише Петровића. У само неколико порука , видљиво је да је Петровић упорно тражио да га Мићић прими на разговор.

С обзиром да се ради о препискама у неколико дана јула 2020.године, извјесно је да је Петровићева намјера била да на неки начин уцијени Мићића који му је већ једном дао 40.000 КМ у кешу и 20.000 КМ путем подстицаја за узгој стоке.

Сада је већ извјесно да је Петровић класичном политичком корупцијом дошао на мјесто градоначелника, забијајући нож у леђа управо онима који су му највише и помогли.

Povezane vijesti

Анализа рада посланика: Неки раде јако, а неки долазе само нако.

  Бити изабран за народног посланика велика је част али и обавеза. Провести четири године сједећи у скупштинским клупама и не урадити ништа је гријех...

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

Ko želi da sruši rudarstvo u Srpskoj?

Prema tvrdnjama dobro obaviještenog izvora, ekološko udruženje „EKO put“ finansirano d‌jelimično od LJubiše Petrovića, gradonačelnika Bijeljine, kao i nevladinih organizacija iz Albanije i Norveške...