12.7 C
Banja Luka
19.05.2024.

Додик: Јахорина живи и љети и зими

Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да му је драго што види да је данас Јахорина једно од највећих градилишта у региону и што има садржаје због којих ће на ову планину људи долазити и љети.

 

Додик је истакао да је овим остварена идеја да Јахорина живи читаву годину, прилагођена временским условима онаквим какви јесу на планини.

 

“То не би могло без преданости важних људи који раде на овоме, прије свега министара и Владе Републике Српске у цјелини, али и оних који руководе непосредно овдје Олимпијским центром, директора и предсједника Надзорног одбора”, рекао је Додик на отварању љетне туристичке сезоне на Јахорини.

Он је истакао да је данас на Јахорини како би посвједочио још једном њеном успјеху, те да овдје долази повремено и да увијек буду неки нови садржаји.

“Мислим да им требамо честитати на упорности, ово није лако ни једноставно. Увијек недостаје нека процедура или новац, али у сваком случају, иза њих, иза нас остаје још један успјех, а то је нови садржај за љетни боравак на овој планини. Желим свима угодан боравак и да се овдје добро осјећају и проведу. Живи и здрави били!”, нагласио је Додик.

Љетна туристичка сезона на Јахорини званично је почела данас, а тим поводом уприличена је свечана церемонија на платоу код полазне станице гондоле на Пољицама.

Церемонији, осим Додика, присуствују министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић, министар породице, омладине и спорта Српске Селма Чабрић, министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац, директор Олимпијског центра “Јахорина” Дејан Љевнаић и предсједник Надзорногодбора овог центра Недељко Елек.

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

SPS:Spremni smo za izbore, očekujemo dogovor unutar Republike Srpske

  U Narodnoj skupštini Republike Srpske održan je sastanak rukovodstva Socijalističke partije Srpske sa predstavnicima gradskih i opštinskih odbora na kojem je ponajviše bilo riječi...