7.7 C
Banja Luka
14.04.2024.

Milošević: Banjaluka zaslužuje stabilnost i napredak

 

Član predsjedništva i odbornik Socijalističke partije Srpske u Skupštini grada Banjaluka, Darko Milošević, izjavio je da Banjaluka, kao najveći grad i administrativni centar Srpske, kao i njeni građani ne smiju da trpe političke blokade i da budu žrtve političkih nesuglasica.

“Politička kriza u Banjaluci traje duže vrijeme, a najveću štetu trpe naši sugrađani. SPS još jednom poziva sve aktere političkog života Banjaluke na razumno ponašanje i kompromis, kako bismo održali stabilnost grada, ali i sačuvali vrijednu gradsku imovinu. Banjaluci nisu potrebni unaprijed izrežirani performansi, već redovne sjednice gradske skupštine i ozbiljan rad gradonačelnika”, izjavio je Milošević.

“Banjalučani žele grad mira i prosperiteta. Naši sugrađani žele stabilnost i povoljno životno okruženje zbog kojeg neće imati motiva da odu odavde. Političari moraju obezbijediti građanima sve uslove za dobar i perspektivan život”, zaključio je Milošević, odbornik SPS-a.

Milošević je na kraju pozvao banjalučke odbornike i gradonačelnika da na današnjoj sjednici Skupštine grada pokažu političku zrelost kako bi se usvojile odluke važne za funkcionisanje grada.

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili