13.7 C
Banja Luka
01.12.2023.

ДНС не одустаје од протеста

Због најављеног окупљања испред куће Жељка Дубравца, гдје ћемо доћи и тражити да врати мандат ми који смо му га и дали, огласили су се његови шефови, којима је однио тај наш мандат, са захтјевом да МУП Републике Српске забрани то окупљање“ каже Добрица Куцаловић, члан Главног одбора ДНС.

Кажу они код којих је пребјегао Жељко Дубравац са мандатом украденим од ДНС да је Жељко неко ко је одлучио да не изневјери оне који су му поклонили повјерење, одлучан да свој политички пут настави у Народном фронту!

„Жељко да је неко не би издао странку која га је годинама хљебом хранила“ каже Куцаловић. Они кажу да је одлучио да не изневјери оне који су му поклонили своје повјерење?!

„А ко је то њему дао повјерење? Да није народ српски? Није! Јер да јесте био би начелник општине 2020. године. Није! Јер да јесте изборио би директни посланички мандат 2022. године. Једини који су му вјеровали смо ми из Демократског народног савеза, чије је повјерење изневјерио и украо мандат који је добио захваљујући нашем повјерењу и позицији на компензационој листи“ поручио је Куцаловић. Окупиће, кажу, та странка шест посланика, оваквих као Жељко. Странка која није учествовала на изборима имаће шест посланика који ће пребјећи од других код њих и добити повјерење и мандат да воде Републику Српску.

„Могу прихватити да преваре ДНС јер смо дали повјерење и мандат погрешним људима, али никада нећу дозволити да преваре Српску тако што ћемо истим тим људима дати мандат да је воде“ каже Куцаловић и додаје:

„Данас неки тамо мисле да могу нама овдје одређивати ко ће имати колико и ко може с ким, лове посланике и граде странке својим марионетама.“

„Узалудан је то посао јер једини које могу одредити ко ће имати колико посланика, ко ће владати и водити Српску су грађани Републике Српске у изборном процесу“ закључио је Куцаловић.

Povezane vijesti

Анализа рада посланика: Неки раде јако, а неки долазе само нако.

  Бити изабран за народног посланика велика је част али и обавеза. Провести четири године сједећи у скупштинским клупама и не урадити ништа је гријех...

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

Ko želi da sruši rudarstvo u Srpskoj?

Prema tvrdnjama dobro obaviještenog izvora, ekološko udruženje „EKO put“ finansirano d‌jelimično od LJubiše Petrovića, gradonačelnika Bijeljine, kao i nevladinih organizacija iz Albanije i Norveške...