10.7 C
Banja Luka
14.04.2024.

Gorica Dodik: Ugasila sam humanitarnu organizaciju

Pritisci i sankcije koje su političarima iz Republike Srpske uvele SAD, počele su se reflektirati i na članove porodice.

Ćerka Milorada Dodika, primorana je da ugasi račun humanitarne fondacije.Objavu prenosimo u cjelosti:

“Zbog sankcija koje su uvedene onima koji neće da budu podanici i marionete Majklu Marfiju, a koje su takođe uvedene i meni zbog zamislite podrške mome ocu, juče je banka zatvorila račun fondacije na čijem sam čelu i time se onemogućio dalji rad.

Sva neutrošena sredstva sa računa smo vratili donatorima kojima i ovom prilikom želim da se od srca još jednom zahvalim na podršci.

Kao što znaju oni koji su pratili rad fondacije, mi smo za dvije godine napravili tri nove kuće za tri porodice i završavamo još dvije, na šta smo ponosni i tu sreću na licima te djece ne može sankcionisati zločinac Majkl Marfi.

Prije svega, sjetite se ko je u zadnje vrijeme objavljivao tekstove u vezi fondacije i ko je osuđivao njen rad, sve će vam se reći. To su isti oni koji su urgirali da se jedna humanitarna organizacija ugasi.

Da, upravo oni koji ne vjeruju u dobra djela zato što ih i ne čine!

Svakodnevno svjedočimo monstruoznim akcijama koje širom svijeta čini otadžbina Majkl Marfija, svjedočimo zlu koje se rađa u njegovoj zemlji i koje metastazira brzinom svijetlosti, ali bez obzira na sve, oni su sebi dali za pravo da budu prijeki sud i da se iživljavaju nad svima onima koji ne učestvuju u njihovom zločinu.

Vi koji ih podržavate, radujte se i dalje novim ratovima, novim bolestima, pedofiliji i svakom drugom zlu kojem su oni rasadnik.

Mi ćemo naći način da pomažemo onima kojima je pomoć potrebna i radovaćemo se osmjesima i zdravim porodicama”- napisala je Gorica Dodik na X.

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili