22.7 C
Banja Luka
19.05.2024.

Čime se bavi efedija Vahdet Alemić ?

Banjalučke dame, njih oko tri stotine odlučile su se za seanse kod efendije Vahdeta Alemića koji službuju u banjalučkoj Potpećanskoj džamiji. Možda je hodža mogao u vjerskom objektu provoditi seanse „istjerivanja đavola“, ali on to radi u ulici Svetozara Markovića 5H.

Usluge , koje se kose sa službom u Islamskoj vjerskoj zajednici solidno naplaćuje , a nije rijedak slučaj da neke od njih i prespavaju u hodžinom stanu.
Izvori Tanjuga-Srpske tvrde da se „regrutacija isključivo žena“ obavlja u frizerskom salonu „Maestro“ , vlasnika Nenada Radovančevića , a neka od njih su potvrdila da je hodža neke seanse obavljao i u samom salonu.

U MUP-u RS tvrde da to nije legalan posao i da je hodža direktno u sukobu sa zakonom .Za sada slučaj još nije otvoren ali potvrđuju da se radi na prikupljanju operativnih podataka.
Izvori Tanjuga-Srpske tvrde da hodža Alemić snima svoje klijentice i da se na njima jasno čuje da to radi uz molitvu.

Islamska zajednica ne podržava ovakav „dodatni rad“ svojih zaposlenih i potpuno se ograđuje od efendije Alemića.
Na fejzbuk profilu Alemić je naveo da terapiju Hidžama-Cupping Therapi Banjaluka Vahadžam centar radi u ulici Braće Mažara i Majke Marije 35.
Provjerom lokacije utvrđeno je da se on ne nalazi na njoj ali je zatečen pri seansi u ulici Svetozara Markovića 5H i to u prisustvu djevojke koja je umjesto četrdesetak minuta seanse, koliko je naveo da traje, trebala da prespava kod njega.

Hodža uredno vodi spisak klijentica i on će uskoro biti dostupan.
(nastaviće se)

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

SPS:Spremni smo za izbore, očekujemo dogovor unutar Republike Srpske

  U Narodnoj skupštini Republike Srpske održan je sastanak rukovodstva Socijalističke partije Srpske sa predstavnicima gradskih i opštinskih odbora na kojem je ponajviše bilo riječi...