22.7 C
Banja Luka
19.05.2024.

Antonić na energetskom forumu sa Putinom

Direktor Gas-Res -a Momčilo Antonić, dobio je poziv za učešće na energetskom forumu u Rusiji, koji se održava od 11 do 13.oktobra u Moskvi.

Na forumu se očekuje učešće u predsjednika Rusije Vladimira Putina.

Srdačno vas pozivamo da učestvujete u 6. ruskoj energetskoj sedmici (REW), ključnom međunarodnom događaju za rješavanje najhitnijih pitanja u energetskom sektoru.

Forum će se održati od 11. do 13. oktobra 2023. godine u Centralnoj izložbenoj sali Manjež u Moskvi.

REW će sazvati predstavnike ruskih federalnih vlasti, čelnike velikih energetskih kompanija, industrijskih organizacija i medijske zajednice. Ključni događaj Foruma biće plenarna sednica na kojoj će učestvovati predsednik Ruske Federacije. Forum će predstaviti budućnost ruskog energetskog sektora i potencijale povezane međunarodne saradnje u novom geopolitičkom okruženju.

Ostale ključne teme na dnevnom redu REW-a uključuju napredak u sektoru proizvodnje električne energije, nafte i gasa, hemijskog sektora i sektora uglja, kao i supstitucija uvoza, digitalna transformacija, energetska tranzicija i klima.

 

Forum organizuje Fondacija Roscongress uz podršku Ministarstva energetike Ruske Federacije i Vlade grada Moskve. Radujemo se što ćemo vam poželeti dobrodošlicu na 6. rusku energetsku sedmicu-piše u pozivu.

Iz Gas-Res-a su potvrdili učešće na energetskoj sedmici.

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

SPS:Spremni smo za izbore, očekujemo dogovor unutar Republike Srpske

  U Narodnoj skupštini Republike Srpske održan je sastanak rukovodstva Socijalističke partije Srpske sa predstavnicima gradskih i opštinskih odbora na kojem je ponajviše bilo riječi...