13.7 C
Banja Luka
01.12.2023.

Састанак код Додика:Потписивање изјаве у понедељак

Изјава о заузимању јединственог става о имовини биће потписана у понедјељак у Народној скупштини Републике Српске. Политичке партије ће током викенда разматрати нацрт изјаве на својим страначким органима.

На данашњем састанку, којем су присуствовали представници коалиције окупљене око СНСД-а и представници СДС-а, договорено је да ће нацрт изјаве о имовини бити достављен и представницима политичких партија које нису биле присутне на састанку како би је и они оцијенили.

Српска је одлучна да питање имовине неће бити разматрано у Представничком дому парламента БиХ јер би то значило да је титулар имовине БиХ, што није тачно.

Крајем идуће седмице биће заказана сједница Народне скупштине како бисмо донијели одлуку о повлачењу судија из Српске из Уставног суда БиХ и тако делегитимисали тај суд.

Желимо да искажемо опредијељеност Дејтонском споразуму, јер то је једини начин да остане каква-таква БиХ.

Povezane vijesti

Анализа рада посланика: Неки раде јако, а неки долазе само нако.

  Бити изабран за народног посланика велика је част али и обавеза. Провести четири године сједећи у скупштинским клупама и не урадити ништа је гријех...

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

Ko želi da sruši rudarstvo u Srpskoj?

Prema tvrdnjama dobro obaviještenog izvora, ekološko udruženje „EKO put“ finansirano d‌jelimično od LJubiše Petrovića, gradonačelnika Bijeljine, kao i nevladinih organizacija iz Albanije i Norveške...