7.7 C
Banja Luka
14.04.2024.

Отказ Јелени Тривић: Маја Драгојевић Стојић неће у Фронт  

 

За само неколико дана од званичне објаве да формира Народни фронт, Јелени Тривић се придружио прилично велики број одборника и неколико посланика, међутим данас је стигао и први отказ.

 

Хвалиле су се да су добре другарице, била је већ виђена у оснивачким тијелима , али је посланик СДС-а Маја Драгојевић Стојић одбила да се придружи најмлађој политичкој партији.

Потврдила је то и Маја, пред великим бројем чланова СДС-а истичући да остаје у тој партији јер је ријеч о озбиљној организацији, те да Јелени Тривић, након почетне еуфорије и не иде баш онако како је планирала.

 

„Истина је да су ме звали и да сам тај позив након неколико дана размишљања и одбила“-казала је Драгојевић.

 

План је био да Народни фронт већ на наредној сједници Народне скупштине формира посланички клуб, да ће поред Жељка Дубравца и Александра Трнинића у Јеленином тиму бити још најмање два посланика који ће прећи из садашње скупштинске већине, међутим то је за сада остало само на пуким нагађанима и спекулацијама.

 

„Одборнике регрутује Тривићева лично, док је разговор са посланицима препуштен особама у Новом Саду, па се и прошлог и овог викенда на добро познатим локацијама, могло видјети доста познатих имена“-сазнаје Tањуг Српске.

 

 

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili