7.7 C
Banja Luka
27.02.2024.

М:тел омогућио плаћање паркинга у Србији

Компанија “М:тел” прва је из БиХ омогућила корисницима једноставно плаћање паркинга у Србији путем апликације “М:го”, саопштено је из овог предузећа.
“Било да се приватно или пословно налазите у Београду, Новом Саду, Нишу, на Златибору или у неком другом граду у Србији, путем апликације, унесите регистрацију свог возила, одаберите зону у којој се налазите и једним кликом извршите плаћање”, појашњено је у саопштењу.

Из “М:тела” су додали да апликација “М:го” омогућава да се у сваком тренутку може провјерити рачун и потрошња мобилног нета у “М:тел” мрежи и на западном Балкану”

Осим опције плаћања паркинга, апликација “М:го” у само неколико кликова омогућава да се активирају додатни гигабајти мобилног интернета, изабере достава рачуна на имејл, пријави сметња, те активира искључен број и актуелне услуге из “М:тел” понуде.

“М:го” апликација може се преузети бесплатно на продавницама “Гугл плеј”, “Еп” или “Хуавеј еп гелери”, а више о апликацији заинтересовани могу прочитати на интернет страници mtel.ba.

Povezane vijesti

Истраживање, Демократија и Црква: Озрен у сјени расправа

  Свједочимо, као никада до сада, интензивној борби активиста који се противе различитим облицима геолошких истраживања. Та полемика није само одраз неслагања у друштву већ...

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

ISTRAŽIVANJE JAVNOG MNIJENJA GRAD BANJA LUKA

Period istraživanja: 30.01-23.02.2024 Uzorak : 1344 ispitanika Pol: Muškarci :675 Žene:669 Starosna dob: 42.5 godina Nivo pouzdanosti: 93.3% KOGA BISTE PODRŽALI ZA GRADONAČELNIKA BANJA LUKE? DRAŠKO STANIVUKOVIĆ 26.7% IGOR RADOJIČIĆ 20.2% VLADO ĐAJIĆ 18.9% JELENA...