14.7 C
Banja Luka
27.02.2024.

Литијум посвађао Јелену Тривић и Љубишу Петровића

 

Народни фронт, странка Јелене Тривић, у недељу ће у Бијељини изабрати предсједника одбора. То ће, по свему судећи, бити Марио Томић некадашњи члан ПДП и директор ЈКП “Градско гробље“ .

Томића је под скуте најмлађе странке у Републици Српској испоручио „народни градоначелник“ Љубиша Петровић, који и не крије да све мање има везе са матичним СДС-ом, а све више са Јеленом Тривић.

Петровић се замјерио свим релевантним представницима СДС-а у Бијељини, а отишао је и корак даље па је тешке ријечи размијенио и са Радом Савићем из Лопара.

Петровић замјера Савићу, млак однос на све изгледније ископавање литијума у тој општини, па је од фирма која планира ископавање добио и тужбу за клевету.

Љубиша Петровић на својој страни има неколико активиста из Бијељине и из Србије, а оно што није очекивао је да нема подршку „другарице“ Јелене Тривић.

Сукоб између њих двоје избио је сасвим случајно или из Петровићевог непознавања структуре Народног Фронта.

Предсједник ГрО Народни фронт-Бањалука је Бранислав Черек чија је супруга Рада главни инжењер-геолог у фирми која ради истражне бушотине у Лопарама.

Рада Черек је некада тражила нафту по Броду, а затим је запослење пронашла у швајцарској компанији.

Povezane vijesti

Селак: Важан став Русије да се Дејтон мора поштовати

  Предсједник Социјалистичке партије Српске /СПС/ Горан Селак рекао је да је веома значајна посјета предсједника Републике Српске Милорада Додика Руској Федерацији и да је...

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

ISTRAŽIVANJE JAVNOG MNIJENJA GRAD BANJA LUKA

Period istraživanja: 30.01-23.02.2024 Uzorak : 1344 ispitanika Pol: Muškarci :675 Žene:669 Starosna dob: 42.5 godina Nivo pouzdanosti: 93.3% KOGA BISTE PODRŽALI ZA GRADONAČELNIKA BANJA LUKE? DRAŠKO STANIVUKOVIĆ 26.7% IGOR RADOJIČIĆ 20.2% VLADO ĐAJIĆ 18.9% JELENA...