22.7 C
Banja Luka
19.05.2024.

Dosije Jezero: Mićo Jovetić, legalni taksista lažnih ekologa

 

Kopajući samo malo ispod površine biografiju „čakijaša“ Ševala Ribića, odbornika SBiH u opštini Jezeru, evidentno je da je ljubitelj dobre kapljice i da gotovo i nema fotografije na kojoj mu u ruci nije teretno pivo ili vino.

Voli društvo i druženje sa eko- aktivnostima iz Jajca, a posebno sa Amelom Šabić Ahmečković koja je i suštinski inicijator progona investitora iz Jezera.

Ameli i Ševalu sve češće je u društvu Milan Jovetić, od prije tri dana legalni taksista u Jezeru, mada se tim poslom na crno bavi gotovo dvadeset godina.

Jajčani su preko donatora iz Švedske riješili da se Jovetiću oduže za kvalitetnu kontrolu glasanja njegove supruge Željke u lokalnom parlamentu.

Mićo ne mari što je Regionalni odbor Socijalističke partije donio odluku da je supruga prekršila stranačka pravila i da svojih ravno četrdeset glasova može i dalje držati na odborničkoj pijaci u Jezeru ali ne kao odbornik te partije.

Od novca za registraciju taksi prevoza dobijenog za „služenje“ eko-aktivista iz Jajca, preteklo je i da Mićo i Željka skoknu i do Tučepa, pa kada se vrate valjda će ostati dovoljno i za registraciju frizerskog salona koji se godinama nalazi u porodičnoj kući.

Posjetioci frizeraja se sigurno dive i betonskoj ogradi koju je iskusni taksista Mićo dobio od mrskog investitora, ali je kasnije okrenuo ćurak kada je osjetio miris novca i jajačke doline.

Amela, Ševal i Mićo su plaćenici koje promoviše „zelena stranica“ „Stop rudnicima u dolini Plive“

U moru laži koje su u proteklih godinu dana iznosili na toj stranici, našlo se mnogo toga, od iznošenja u javnost ličnih podataka onih koje napadaju, najgorih mogućih seksističkih i ponižavajućih komentara na ličnoj osnovi, pa sve do pozivanja na ubistvo i oružanu pobunu u Jezeru.

Nažalost, u tom moru laži vrlo ciljano su izostavili istinu o sebi i svaku istinu o onima koje podržavaju i koji njih podržavaju.

Zanimljive biografije protivnika geoloških istraživanja u opštini Jezero biće objavljivane u nastavcima.

Povezane vijesti

Društvene mreže

820PratiocaSviđa mi se
358PratiocaZaprati

Možda ste propustili

SPS:Spremni smo za izbore, očekujemo dogovor unutar Republike Srpske

  U Narodnoj skupštini Republike Srpske održan je sastanak rukovodstva Socijalističke partije Srpske sa predstavnicima gradskih i opštinskih odbora na kojem je ponajviše bilo riječi...